Friday, May 13, 2011

Hilang!!

Posted by aku bukan budak NERD | at 10:17 AM

Assalamualaikum..
at last! leh gak bukak blogger..pg td nak bukak xdpt..sistem problem agaknya..Alhamdulillah dah ok dah skang..tp ade gak yg xok..huh..2 entri yang aku post sblm nih dah hilang!!macam mane bleh hilang nih??arghhh! xkan kne hack kot..ish~

actually aku br je balik dr kenduri kat umah kawan..kenyang gak la makan..alhamdulillah save duit..heh~
sepanjang duk kat kedah ni..mcm2 budaya yg aku blajar..syok gak eh..byk benda baru yg kita akan jumpa bila kita berada kat negeri org..

pejam celik..dah hampir 4 tahun lebih aku berada kat negeri kedah ni..
aku dah mula blajar cakap kedah..istilah2 yg orang kedah selalu guna n macam2 lgii..emm agak unik..suatu pengalaman yang sangate berharga..!
next entri aku akan ceritakan ape yg best pasal negeri tempat aku merantau nih eh..insha-Allah..

k la..takat ni je la eh..dah ngantok~
zZZZzzzzz
salam 
:)




note : rindu~


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
~ diriku warnaku hidupku - Designed by Mzzmiraa - Layout by My Blog Make Over - Author mizzmira :) ~