Thursday, March 3, 2011

blogwalking~

Posted by aku bukan budak NERD | at 7:00 PM

Assalamualaikum..
Today nak ckp psl yesterday..boleh x???hehe ok2. Blogwalking?ape yg anda fhm pasal blogwalking? emm jln2 or jelajah or singgah ke blog org kan?emm ye la kot.hihi.. sy ni jrg blogwalking tp lately mkin rajin plak. Emm best gak blogwalking ni sbb dpt usha2 blog org lain smbil2 tu dapat bc entri n kalo cam best leh follow je terus. Di samping tu sbnrnya blog walking ni dpt menambahkan traffic blog kita gak dengan cara kita tinggalkan jejak kat chatbox or shoutmix or comment kat entri or follow je dorg. Dan sy pon akan melakukan perkara yg sme sekiranya de blogwalker yg singgah kat blog sy n leave their comment or followed blog nih. Kdg2 kne hati2 gak sbb adakalanya comment kat shoutmix or chahbox tu ada spam.

Apa yg bestnya blogwalking nih?
emm bg sy la kan blogwalking ni bkn juz sekadar kita usha blog org je. Kalo jumpa entri yg menarik leh bc n release tension gak kdg2..Dan ada bebrapa blog yg slalu sy lawati hasil drp terjahan yg sy buat kat blog2 dorg ni.. Kiranya cam addict la bc skali nak bc berkali2 n kdg2 dh jd cm stalker je..haha. Kdg2 ade gak membe yg tnya asl ko ske sgt blogwalking ni?jwpn aku simple je n cam biase la sbb "aku cool" haha.
Td sy br je usha sy blog nih..http://gengblogwalking.wawwi.com cool je. Khas utk blogwalker. Siap ada pertandingan lg n hadiahnya cm best blacberry derr!hehe tp malangnya pertandingan tu berlangsung tahun lepas daa..terlambat seyh. huhu

emm ok la nak smbg blogwalking. Jika anda mau sy terjah anda tinggalkan jejak anda yer spy sy sng menjejaki anda =)

adios!
salam

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
~ diriku warnaku hidupku - Designed by Mzzmiraa - Layout by My Blog Make Over - Author mizzmira :) ~