Thursday, January 6, 2011

Kembali

Posted by aku bukan budak NERD | at 8:35 PM

Bismillahirrahmanirrahim..
assalamualaikum..

At last! tergerak gak hati ni nak post entri sulung kat blog baru ni. Sebelum ni sy dh ade blog..ni blog yang ketiga la yg sy buat..sebab ape buat blog br???ade mcm2 sebab..kalo jawapan selamat..sebab nak ubah angin..haha..

Kali ni entri2 yg bakal di post lebih santai n relax je. takla proper sgt cm sebelum nih..hehe..Macam2 akan di share dlm entri yg akan dtg..insyaallah.. =)

Followers??kalo nak follow jgn segan2 klik ok.hehe =P

Emm still byk lg yg kne ubh dan di upgrade..insyaallah ade kelapangan dan kerajinan ..
sem nih dah start praktikum.Assignmnent pun tiba awal la plak sem nih..huhu kne rajin la nih.hoho =)





k la nak stop kat cni dlu..
jumpa lg di entri yg lain..
jg diri
hiasi peribadi
senyum sokmo =))
salam..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
~ diriku warnaku hidupku - Designed by Mzzmiraa - Layout by My Blog Make Over - Author mizzmira :) ~